Concert pascal
MOPAN Suceava

Schimb aprins de replici între Will Smith și soția sa, Jada, după ce numele lor au împânzit spațiul virtual din ultima perioadă. Într-o postare ce a ajuns virală pe Instagram, Will Smith i-a transmis un avertisment soției sale, potrivit click.ro.

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a ajuns pe prima pagină a publicațiilor internaționale, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock în urma unei glume adresate de către comedian asupra soției sale, Jada Smith, potrivit NY Post.

Acum, un videoclip ce a apărut a stârnit speculații cu privire la starea familiei Smith, iar fanii actorului au afirmat că acesta arată „incomod” și „anxios” în timp ce vorbește cu soția sa.

Văzând că Pinkett încearcă să folosească numele și imaginea lui Will Smith pentru popularitate în spațiul on-line, acesta se prezintă în fața camerei cu un răspuns cu totul neașteptat. „Prezența mea în social media este pâinea și untul meu. Deci, nu poți să mă folosești doar pentru popularitate pe rețelele sociale. Nu trece pragul! Stau în casa mea, nu trece linia roșie!”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/will-smith-avertisment-grav-pentru-sotia-sa-jada-533203.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava