Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritățile sucevene au marcat Ziua Armatei Române la Monumentul Eroilor din cimitirul Pacea printr-un ceremonial religios și depuneri de coronae de flori. Au fost prezente oficialitățile locale și județene în frunte cu noul prefect Alexandru Moldovan, primarul Ion Lungu, vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, viceprimarul Lucian Harșovschi, subprefecții Alexandru Salup și Daniel Prorociuc.

”În fiecare an, pe data de 25 octombrie, sărbătorim această zi, în care sunt omagiați ostașii români care s-au sacrificat pe parcursul întregii istorii militare a țării, dar și militarii care își fac datoria în teatrele de operațiuni din diferite țări ale lumii sau în câmpurile de aplicații din țară. Nu trebuie să uităm efortul depus de armată și în gestionarea pandemiei de COVID-19. Poate și de aceea astăzi Armata Română împreună cu Biserica Ortodoxă conduc în topul încrederii și respectului din partea populației”, a transmis primarul Ion Lungu.

Ziua Armatei Române marcată în Suceava la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava