Concert pascal
MOPAN Suceava

Producătorul de filme pentru adulți, Zoltan Nagy, a făcut declarații incredibile, pentru Click!, despre prietenul lui, Irinel Columbeanu. Nagy l-a vizitat, zilele trecute, pe Irinel Columbeanu la azil și spune că acesta nu mai vorbește de multă vreme cu fosta soție, Monica Columbeanu, și că starea lui de sănătate s-ar fi degradat vizibil, în ultima vreme.

Nagy s-a dus acolo cu doi medici, un neurochirurg și un psihiatru, ambii în măsura să evalueze starea de sănătate a lui Columbeanu la acest moment.

Din păcate, Irinel nu a fost nici pe departe încântat de vizita prietenului său la azil. Mai mult, l-a acuzat că-și face reclamă pe spatele lui și i-a interzis să-l mai viziteze.

„E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația. Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani. Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. (…) Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită Eu m-am zbătut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu vroia să mai stea la Cosmopolis”, a povestit Zoltan Nagy, în exclusivitate, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/zoltan-nagy-adevarul-crunt-despre-irinel-2310658.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava