Concert pascal
MOPAN Suceava

Chef Foa, pe numele său real Florin Scripcă, cunoscut în urma emisiunii ”Masterchef”, a fost prins în trafic de poliţiştii rutieri din Bucureşti în timp ce s-ar fi aflat sub influenţa a două substanţe psihoactive, afirmă surse judiciare, notează click.ro.

În plus, în posesia vedetei TV Chef Foa au fost găsite găsite 4 ţigarete care ar putea conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător, a transmis, potrivit news.ro, Poliția Rutieră.

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutieră, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/chef-foa-prins-drogat-la-volan-de-politistii-din-2310537.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava