Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu a vorbit despre divorțul de Monica Gabor, la 12 ani de când s-au separat. Fostul om de afaceri a dezvăluit de ce Monica Gabor i-a cerut divorțul după doar cinci ani de mariaj.

Din anul 2006 până în 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe. Cei doi s-au despărțit în 2011, după cinci ani de căsnicie. În prezent, Irinuca locuiește alături de mama ei, în America.

În momentul în care a decis să divorțeze de Irinel Columbeanu, Monica Gabor i-a transmis un mesaj. În unul din volumele audio pe care le-a lansat, omul de afaceri a dezvăluit ce i-a scris fosta sa soție. „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare”, i-a transmis Monica celui care atunci îi era soț, potrivit click.ro. „Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, și-a încheiat ea mesajul.

În volumul cărții sale „Istoriile unui vehement. Apofenia”, Irinel Columbeanu a povestit un episod petrecut la mare, la trei zile de la nunta cu Monica Gabor. Atunci, între cei doi a izbucnit un conflict, în timp ce se aflau în luna de miere.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-a-vrut-monica-gabor-sa-divorteze-de-irinel-2295852.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava