Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Angajații Ministerului Afacerilor Interne din județul Suceava au asigurat în ziua votului intervenția operativă la toate sesizările privind nerespectarea legii, acționând cu obiectivitate și profesionalism în fiecare situație, indiferent de persoanele implicate. De la începutul procesului de vot au fost întocmite dosare penale pentru 12 posibile infracțiuni  și au fost luate măsuri pentru aplicarea a 16 sancțiuni contravenționale (pentru continuarea campaniei electorale, fotografierea buletinului de vot, neîndepăratrea materialelor de propangandă, etc).

Aproape 1200 de angajați ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Suceava au fost implicați în misiuni de menținere a ordinii publice, asigurarea protecției secțiilor de vot și cercetarea incidentelor electorale.

O parte din angajații Ministerului Afacerilor Interne sunt încă angrenați în misiuni care privesc asigurarea condițiilor de securitate pentru transportul și predarea, de către președinții birourilor electorale, a dosarelor cu rezultatele votării, a buletinelor de vot și a celorlalte documente rezultate în urma votării, către birourile electorale județene. Datorită bunei organizări și a mobilizării exemplare, structurile Ministerului Afacerilor Interne și-au îndeplinit obiectivul principal de a asigura desfășurarea acestor alegeri în condiții de siguranță, pentru ca cetățenii să-și poată exercita liber dreptul constituțional la vot.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava