Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, care a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava le-a mulțumit sucevenilor pentru încrederea avută în el și a spus că își va respecta promisiunea din campanie și se va dedica dezvoltării județului. „Dragi suceveni, Împreună am reușit! Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin fiecare vot.  Acesta este un moment important pentru noi toți, un moment care marchează începutul schimbărilor pe care le dorim în județul Suceava.

Vă asigur că voi fi un președinte de consiliu județean al tuturor locuitorilor acestui județ. Așa cum am promis în campanie, mă voi dedica dezvoltării și modernizării județului nostru, prin dezvoltarea fiecărei localități în parte. Este timpul să ne apucăm de treabă și să facem din Suceava un loc unde fiecare dintre noi să fie mândru să trăiască. Am alături o echipă puternică și voi demonstra că în județul Suceava se poate face o administrație performantă. Cu investiții în drumuri, turism și sport, dezvoltare economică, locuri de muncă mai bine plătite și tot mai puțini tineri care aleg să plece în alte județe sau chiar în străinătate. Vreau să atragem tot mai mulți suceveni aflați în prezent departe de familiile lor să se întoarcă definitiv acasă. Nu va fi ușor, știu, dar împreună vom reuși. Vom construi un viitor mai bun pentru noi toți. Nu o să vă dezamăgesc și vreau să vă fac să fiți mândri că ați avut încredere într-un tânăr! Cu recunoștință, Gheorghe Șoldan”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Gheorghe Șoldan: „Așa cum am promis în campanie, mă voi dedica dezvoltării și modernizării județului nostru, prin dezvoltarea fiecărei localități în parte”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava