Targul de Toamna Produs in BUcovina 19-21 octombrie 2018

Prin ocolul silvic Pojorâta – Atelier producție Sadova, de la începutul anului 2018 şi până în prezent, s-au valorificat peste 13 tone carne de vânat în carcasă – provenite de la exemplare de cerb, căprior și mistreț recoltate în cadrul cotei. Anunţul a fost făcut de directorul Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu.
El a adăugat că, totodată, din păstrăvăriile Valea Putnei și Valea Brodinei s-au valorificat la pensiunile din județ dar și la populație o cantitate de peste 9 tone păstrăv de consum, calitatea acestuia fiind recunoscută.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava