Concert pascal
MOPAN Suceava

15 dintre cele 22 de persoane aflate în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi-au exprimat dorinţa de a vota la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc duminică, 25 mai 2014. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat astăzi că aceştia vor vota cu ajutorul urnei mobile care va fi trimisă de la secţia de votare din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare”.
Florin Sinescu a explicat că solicitările pentru urna mobilă pot fi depuse la secţiile de votare doar sâmbătă, 24 mai a.c., între orele 18:00 – 20.00. El a spus că aceste cereri pot fi depuse pentru persoanele care sunt netransportabile din motive de boală sau invaliditate şi de persoanele private de libertate, care nu şi-au pierdut drepturile electorale.
Alegătorii netransportabili din cauză de boală sau invaliditate, care în ziua votării sunt internaţi în spitale, azile, cămine de bătrâni, şi care nu au domiciliul în localitatea în care se află sediul acestora, vor înainta cererea de a vota prin intermediul urnei speciale, însoţite de copii de pe actele medicale sau alte acte oficiale, din care să rezulte că este netrasportabil, cel mai târziu în preziua alegerilor, la cea mai apropiată secţie de votare de sediul spitalului, căminului, azilului.
De asemenea, alegătorii netransportabili din cauză de boală sau invaliditate, care în ziua votării sunt internaţi în spitale, azile, cămine de bătrâni, şi care au domiciliul în localitatea în care se află sediul acestora, vor înainta cererea de a vota prin intermediul urnei speciale, însoţite de copii de pe actele medicale sau alte acte oficiale, din care să rezulte că este netrasportabil, cel mai târziu în preziua alegerilor, la secţia de votare unde sunt înscrişi în copia de pe lista electorală permanentă, potrivit domiciliului.
Deplasarea urnei speciale se face de o echipă formată din cel puţin doi membri ai biroului electoral al secţiei de votare, însoţită de pază asigurată de reprezentanţi ai M.A.I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava