Concert pascal
MOPAN Suceava

EDUSPACE, prima conferință de #EducațieAltfel din România a găzduit la Brașov 150 de studenți și profesori universitari, alături de compania Freudenberg Performance Materials în 27 octombrie. Tinerii și profesorii universitari s-au pregătit împreună pentru piața muncii și pentru carieră în cadrul evenimentului gratuit.

Evenimentul EDUSPACE a oferit studenților și profesorilor universitari oportunitatea de a înțelege piața muncii, modul în care lucrează companiile astăzi, precum și de a cunoaște oportunitățile locurilor de muncă. Activitățile au fost orientate către autocunoaștere, dezvoltarea competențelor precum muncă în echipă, colaborare și comunicare. Participanții au avut, de asemenea ocazia să comunice cu angajatorii și să viziteze compania multinațională Freudenberg Performance Materials.

„Feedback-ul pozitiv primit de la studenți și profesori ne încurajează să continuăm să investim în viitorul tinerilor și în organizarea de astfel de evenimente in parteneriat cu mediul universitar. Echipa Freudenberg a fost încântată de participarea la această conferință și de interacțiunea cu studenții deosebit de talentați, deschiși și receptivi la colaborarea cu mediul de business și la perspectivele viitorului asupra carierei lor. Suntem mândri că am putut contribui la educația și pregătirea profesională a tinerilor care sunt la început de carieră.”, a declarat unul dintre reprezentanții companiei Freudenberg Performance Materials.

Profesorii universitari participanți la Conferința EDUSPACE au observant metode interactive de predare puse în practică, dar au înțeles și modul în care piața muncii funcționează astăzi: ce se întâmplă în interiorul diferitelor departamente sau ce competențe se caută astăzi în piața muncii. Toate activitățile din cadrul Conferinței EDUSPACE au fost bazate pe metode de educație experiențială sau Pedagogie Sistemică pentru a-i ajuta pe profesori în pregătirea propriilor cursuri sau seminarii.

„Împreună cu compania Freudenberg Performance Materials am adus împreună tinerii – profesorii și echipa companiei într-un spațiu unde fiecare s-a pregătit pentru cariera lui: studentul a înțeles cum arată o companie internațională, ce înseamnă angajare azi; profesorii au observat direct metodele de predare folosite și au înțeles piața muncii diferit; echipa companiei Freudenberg au oferit din propria experiență”, a declarat Mădălina Hodorog, fondatorul conferinței EDUSPACE și a programelor de #EducatieAltfel din România

Despre EDUSPACE

Conferința EDUSPACE a fost organizată la Brașov în 27 octombrie împreună cu compania FREUDENBERG PERFORMANCE MATERIALS, iar participarea a fost gratuită prin completarea formularului de înscriere: www.eduspace.ro. Sub umbrela evenimentelor de #EducatieAltfel s-au organizat programe precum FUTUREFUTURE Manager și FUTURE StudentCursuri pentru Școli cu o durată de 6 luni fiecare. Toate activitățile sunt bazate pe educația experiențială, Pedagogie Sistemică, bazate 100% pe activități practice prin activități precum „learning by doing” sau „project based” cu scopul de a dezvolta competențele necesare astăzi tinerilor în piața muncii.

Despre FREUDENBERG

FREUDENBERG este un grup tehnologic global care pune la dispoziția clienților și a societății în general, soluții inovatoare orientate către viitor. Freudenberg Group dezvoltă tehnologii de vârf, produse și servicii excelente pentru aproximativ 40 de piețe și pentru mii de aplicații: etanșări, componente de control al vibrațiilor, baterii și celule de combustie, textile tehnice, filtre, tehnologii și produse de curățare, produse chimice de specialitate și produse medicale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava