Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada zilelor libere prilejuite de sărbătorirea Nașterii Domnului, pompierii militari din cadrul celor 9 subunități de intervenție și a celor 3 puncte de lucru ale inspectoratului au acționat în 173 misiuni pentru stingerea incendiilor, gestionarea accidentelor rutiere, acordarea primului ajutor medical și la alte intervenții specifice.  Astfel, în această perioadă, s-a solicitat intervenția pompierilor pentru localizarea și stingerea a 9 incendii, iar în urma producerii a 15 accidente rutiere, militarii au acordat primul ajutor medical, au efectuat manevre de descarcerare în anumite situații și au asigurat măsurile PSI specifice.

În afara evenimentelor menționate, salvatorii suceveni au asigurat intervenția la 137 de misiuni SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical cetățenilor, și la 12 alte misiuni specifice.  În acest sfârșit de săptămână, pompierii militari suceveni au asigurat protejarea comunităților în două  misiuni, pe timpul desfășurării unor activități cultural-artistice, în municipiile Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți. În contextul atenționărilor meteorologice COD PORTOCALIU și COD GALBEN de intensificări ale vântului și viscol, din perioada de referință, la nivelul județului Suceava nu a fost solicitată intervenția pompierilor militari. Vă reamintim, informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de temperaturilor, atragem atenția că încălzirea locuinței trebuie să se desfășoare în siguranță, astfel, vă recomandăm să respectați măsurile noastre:

  • Verificați toate echipamentele electrice! Nu folosiți radiatoare, calorifere electrice și aeroterme cu improvizații sau defecțiuni!
  • Curățați coșurile de fum! Apelați la personal specializat pentru a verifica sobele și coșurile de evacuare a fumului.
  • Verificați periodic instalațiile de gaze și centralele termice! Reviziile se realizează numai de tehnicieni autorizați!
  • Nu folosiți niciodată aragazul pentru a vă încălzi! Aragazul folosit pe post de aparat de încălzire a locuinţei poate genera incendii, explozii sau intoxicații, soldate cu pagube materiale și pierderi de vieți.
  • Instalați-vă în locuință detectoare de fum și de gaze! Costurile unor astfel de echipamente sunt mici și pot salva vieți.

Pompierii militari suceveni rămân la datorie pentru asigurarea răspunsului prompt la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava