Concert pascal
MOPAN Suceava

Guvernul a alocat județului Suceava din Fondul de rezervă suma de 20,850 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare ale primăriilor dar și pentru cofinațarea unor investiții. De acești bani vor beneficia 100 din cele 114 unități administrativ teritoriale. Au fost alocate sume cuprinse între 100.000 de lei și 400.000 de lei. Suma maximă de 400.000 de lei au primit-o localitățile Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Vatra Dornei, Broșteni și Adâncata.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că județul Suceava se află printre județele care au primit sumele cele mai consistente.  „Având în vedere că județul Suceava este în top la proiecte finanțate prin Programul Național Anghel Saligny, era normal să fim în top și la alocarea sumelor pentru aceste sume, mai ales că cele mai multe sunt pentru cofinațrarea unor proiecte de investiții”, a punctat Flutur.

20,85 de milioane de lei alocate județului Suceava din Fondul de rezervă al Guvernului. Flutur: ”Suntem în  top la nivel național”. Vezi lista cu repartizarea sumelor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava