Comenzi MOPAN Suceava

În data de 12 martie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret – Direcția Regională Vamală Iași au efectuat control vamal amănunțit asupra unui autobuz, pe sensul de intrare în țară dinspre Ucraina. Ca urmare a acestui control, inspectorii vamali au descoperit și reținut un număr de  22.000 bucăți țigarete marca Kent Navy Blue, în valoare aproximativă de 24.560 lei.

Cantitatea de țigări menționată a fost predată organelor de cercetare penală din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret.

Autoritatea Vamală Română reamintește călătorilor că la intrarea în Romănia dintr-un stat din afara Uniunii Europene este permisă a fi importată în scutire de taxe vamale, TVA şi accize, folosind alte mijloace decât transportul aerian, cantitatea de 40 țigarete. În sitația în case se folosește transportul aerian, cantitate permisă este de 200 țigarete. Pentru mai multe detalii, consultați site-ul Autorității Vamale Române https://www.customs.ro/calatori/iesirea-din-romania-intr-un-stat-comunitar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava