Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Poliţiştii de frontieră din Siret au confiscat, vineri, câteva sute de kilograme de tutun, pastile anabolizante şi alte obiecte pe care un ucrainean încerca să le introducă ilegal în România. Potrivit unui comunicat de presă, vineri, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean ucrainean, Yuriy K., în vârstă de 41 de ani. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.

În comunicat se arată că în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului. În interiorul acestuia a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, o cantitate de 231 kg de tutun, precum şi 57 comprimate anabolizante, o cruce din metal, o icoana pe lemn şi un tripic, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționata contravențional de către organele vamale cu amendă în cuantum de 40.000 lei. De asemenea, icoana, crucea şi tripicul au fost trimise spre expertizare pentru a se stabili dacă aparţin patrimoniului naţional.

Totodată, polițiștii de frontieră au făcut demersuri pentru aplicarea măsurii de interdicția intrării în România pe o perioadă de cinci ani, împotriva cetățeanului ucrainean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava