MOPAN Suceava

În perioada 16 octombrie – 2 noiembrie 2013, Shopping City Suceava oferă „300 dimineţi călduroase” celor mai fideli clienţi care păşesc pragul centrului comercial, invitându-i să-şi înceapă ziua cu o ceaşcă fierbinte de ceai pregătită cu unul din cele 300 de fierbătoare electrice puse în joc în cadrul campaniei.

Pentru a participa la campanie, clientii trebuie să vină la cumpărături la Shopping City Suceava în perioada 16 octombrie – 2 noiembrie 2013, să cumpere de 3 ori de minim 100 lei (o dată din hypermarketul Carrefour şi de două ori, în zile diferite, din magazinele din Shopping City Suceava) si sa vina cu bonul fiscal la info point-ul situat in faţa magayinului Leonardo în aceeaşi zi în care au făcut cumpărăturile pentru ştampilarea talonului. Pentru fiecare bon de minim 100 lei, clientul va primi o ştampilă pe talonul de participare la tombolă. Primii 300 de clienţi care adună 3 ştampile, vor primi pe loc un fierbator electric pentru ceai.

Pentru mai multe informații privind regulamentul Campaniei, accesați pagina de Facebook Shopping City Suceava sau website-ul www.shoppingcitysibiu.ro.

Magazinele din Shopping City Suceava s-au pregatit pentru anotimpul de toamna şi îi aşteaptă pe pasionaţii de shopping să-şi reînnoiască garderoba cu noile colecţii de sezon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava