Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de a doua ediție a Street FOOD Festival Iași s-a încheiat cu succes și a reușit să adune în Grădina Ansamblului Palas peste 45.000 de gurmanzi. Delicatesele, muzica bună și atmosfera relaxantă au readus la Iași experiența unui festival culinar complet. Chefi bucătari au gătit la foc continuu atât în zilele cu mult soare cât și în cele cu puțini stropi de ploaie și au reușit să creeze o imagine savuroasă alături de cei prezenți în festival.

Primul concept de Street FOOD Festival din România a provocat și de această dată vendorii să se reinventeze prin intermediul creativității și originalității produselor folosite. Astfel, cei prezenți au avut șansa de a călători prin întreaga lume prin intermediul unor savori deja renumite. De la pizza napoletană la burgeri sau legume la wok, sushi sau pancakes cu sirop de arțar, gurmanzii le-au putut încerca pe toate. Cei peste 40 de chefi prezenți s-au înscris în cursa gusturilor și au demonstrat că își merită pe deplin titulaturile de maeștri în bucătăria stradală. Nu au fost lipsite nici deserturile colorate și delicioase sau băuturile răcoritoare care au fost savurate pe deplin alături de bunătățile din farfurii.

Iașiul ne surprinde mereu. Anul trecut am rămas de-a dreptul uimiți de frumusețea acestei locații, iar anul acesta am rămas la fel de plăcut surprinși. Spațiul de poveste ne-a ajutat extrem de mult să transmitem ceea ce am vrut: Street FOOD Festival este o experiență care trebuie trăită pe deplin. Mâncarea bună trebuie neapărat savurată într-o manieră cât mai relaxantă, fapt pentru care noi am oferit o gamă variată de concerte dar și 4 filme cu tematică la cinema-ul outdoor. Ne bucurăm că ideile noastre sunt de la an la an din ce în ce mai bine primite de public și…abia așteptăm să ne întoarcem anul următor. Vă mulțumim tuturor celor care ne susțineți și ne ajutați să îndeplinim visurile gurmanzilor de pretutindeni”, a declarat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Bucătăria Street FOOD Festival nu a însemnat doar mâncare, muzică bună, filme la cinema și relaxare. Alături de această componentă, publicul s-a putut implica și în campania Share a Meal, prin intermediul unor donații care au însemnat peste 70 de porții de mâncare duse la adăposturile pentru oamenii nevoiași.

Street FOOD Festival nu se oprește aici, urmează alte 7 orașe în care mâncarea stradală va pune stăpânire și va pune gusturile gurmanzilor la încercare.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava