• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

86 de angajatori au anunțat că vor oferi 530 de posturi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă programată mâine, în patru localități urbane sucevene. Adjuncta AJOFM, Simona Sofroni, a informat că sectoarele de activitate unde există cele mai multe locuri vacante sînt construcțiile, industria alimentară și industria construcțiilor metalice, iar calificările cele mai solicitate la nivelul județului sînt cele de dulgher, zidar, tîmplar, sudor, electrician și lucrător comercial.

Simona Sofroni a adăugat că oferta pentru nivelul superior de studii a ajuns deja la 28 de posturi și că cei mai căutați sînt inginerii, economiștii și specialiștii în marketing. Adjuncta AJOFM a mai spus că alături de oferta de posturi disponibile pe plan local, participanții la Bursă vor putea solicita consiliere pentru a obține un contract de muncă în străinătate și suport în vederea relocării, prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa. În statele membre UE sînt disponibile 716 posturi. Cele mai consistente oferte sînt în domeniul sănătății, ca asistent medical pe piața britanică a muncii și în domeniul turismului din Malta, ca șofer de autocar. Bursa de mîine va avea loc, începînd cu ora 10.00, la „Iulius Mall” Suceava, la punctele de lucru din Fălticeni și Cîmpulung ale Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă și la Casa Germană din Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava