Concert pascal
MOPAN Suceava

La fel cum nu puteți avea niciodată destule tricouri albe, nu puteți avea niciodată destule ghete de damă. Dar înainte de a vă reîmprospăta garderoba de toamnă/iarnă cu încălțăminte nouă, verificați stilurile pe care deja le aveți. Aveți toate siluetele clasice? Prin aceasta, ne referim la genul de ghete de damă care rezistă testului timpului. Ghetele Chelsea îndeplinesc acest criteriu, la fel ca și cizmele de ploaie și chiar și noile dvs. perechi de cizme lungi de designer.

Nu contează dacă aceste ghete de damă au fost modernizate în culori la modă sau în texturi diferite – puteți spune în continuare că sunt clasice după formă și ținuta generală.

Ghete Chelsea

Această siluetă clasică vine în toate înălțimile de toc și formele de vârf, dar cea mai distinctivă caracteristică a unei ghete de damă Chelsea sunt panourile laterale negre elastice. Pantofii au deseori o filă în partea din spate a ghetei, ceea ce face mai ușor de încălțat. Fapt amuzant: Prima pereche din acest stil a fost realizată de J. Sparkes-Hall pentru regina Victoria în 1851, deoarece aceasta dorea o pereche de ghete de damă fără șireturi, deși ghetele Chelsea așa cum le cunoaștem astăzi nu au devenit populare decât în anii ’50 și ’60. Au fost considerate la modă în Regatul Unit atunci când au apărut pentru prima dată, iar în timp au devenit un element de bază atemporal al garderobei atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Bocanci

Ghetele de luptă ale armatei au fost inițial concepute pentru a fi purtate de soldați în luptă, după cum sugerează și numele. În timp ce stilul este purtat și astăzi de membrii armatei (soldații primesc îmbunătățiri în ceea ce privește modelele), civilii au tendința de a căuta mai mult moda decât funcția. Bocancii la modă au încă aceleași elemente originale ale armatei, cum ar fi vârful rotunjit, șireturile, talpa groasă și înaltă. Dar modelele sunt mai flexibile, venind în diverse texturi, de la imitație de crocodil la piele netedă, și în toate culorile imaginabile.

Ghete pentru vreme rea (ploaie/zăpadă)

Vorbind de pantofi funcționali, veți avea întotdeauna nevoie de o pereche de ghete de damă impermeabile, fie că este vorba de ghete de zăpadă sau cizme de ploaie, pentru a le purta în furtunile de iarnă. Încălțămintea impermeabilă, din fericire, a parcurs un drum lung în ceea ce privește modelele elegante, multe companii oferind pantofilor un aspect mai fashion. Nu mai trebuie să alegeți între o cizmă de ploaie urâtă care vă lasă picioarele uscate sau o cizmă care vă lasă cu șosetele îmbibate.

Cizme până la coapse

Spre deosebire de ghetele până la gleznă, care uneori vă lasă părți ale pielii expuse la elementele de iarnă răcoroase, cizmele lungi până la coapsă vă acoperă – la propriu. Stilul clasic are o tijă care ajunge la jumătatea coapsei și este adesea ajustată la picioarele dvs., fără a lăsa onduleuri și umflături ciudate. Cizmele înalte până la coapse pot fi purtate cu colanți, blugi, fuste, rochii și multe altele, așa cum ați văzut la bloggerițele de modă și celebritățile preferate.

Ghete cu toc ascuțit

O cizmă cu toc stiletto nu va fi niciodată demodată, chiar dacă stilul kitten heel a revenit în ultimele sezoane. Tocul subțire poate fi inclus pe orice stil de încălțăminte, de la ghete de damă Chelsea până la opțiunile până la coapse și arată cel mai bine atunci când este purtat cu piese mulate. Gândiți-vă la ghetele cu toc stiletto ca la o alternativă la pantofii cu tocuri la birou pentru toamnă/iarnă. Păstrați în continuare acea încredere pe care o aveți de la tocurile dvs. normale, precum și sporul de înălțime.

Cizme de călărie

Nu trebuie să fiți un călăreț pentru a purta o pereche de cizme de călărie. Acest stil până la genunchi cu toc plat sau jos vine în multe culori și finisaje, dar, de obicei, mărcile le vor oferi în nuanțe standard, cum ar fi maro, negru, marin sau gri. Unele ghete de călărie sunt realizate din piele întoarsă, altele din piele, iar în general dau o senzație foarte elegantă. Pentru un look mai clasic, optați pentru o opțiune precum cea a lui Tommy Hilfiger. Pentru o senzație mai vintage care întâlnește minimalismul modern, ghetele înalte din piele de la Zara vă vor nimeri la fix.

Ghete de cowboy

Cu cât ne îndepărtăm mai mult de trecut, cu atât mai mulți designeri se uită la arhive pentru a se inspira din siluetele de încălțăminte. Una dintre ele este gheata de cowboy, care a fost continuu refăcută în fiecare sezon. Ghetele de cowboy sunt acum disponibile în toate imprimeurile, culorile și texturile în afara pielii de vacă. Pentru acest sezon în mod specific, veți găsi totul, de la o opțiune cu toc kitten la un design metalic cu formă de vârf ascuțit. Este un mod bun de a purta încălțăminte inspirată de Vestul Sălbatic în maniera 2020/2021 cu alegeri de încălțăminte de inspirație occidentală.

7 tipuri de ghete și cizme care nu trebuie să vă lipsească din garderobă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava