Concert pascal
MOPAN Suceava

Sustenabilitatea este un subiect extrem de relevant în acest moment, când cu toții căutăm modalități de a ne reduce amprenta de carbon – în special în industria modei, unde impactul „fast fashion-ului” asupra mediului a fost intens documentat.

Una dintre cele mai simple modalități de a reduce deșeurile cauzate de nevoia constantă pentru următorul lucru nou este înlocuirea obiceiurilor noastre de cumpărături rapide cu cumpărături inteligente. Adică, să investim în piese atemporale și indiferente la tendințe, care vor rezista testului timpului.

Acest lucru începe cu crearea unei garderobe capsulă de bază, cu elemente esențiale pe care le veți putea purta și asorta fără probleme.

Există, de asemenea, ceva satisfăcător în ceea ce privește eficientizarea garderobei și alegerea unor articole de îmbrăcăminte fiabile, interschimbabile, care arată că v-ați restrâns lucrurile în mod sartorial și care chiar vă „aduc bucurie” în stilul Marie Kondo.

Acest lucru nu numai că va economisi timp dimineața, pe măsură ce vă agonizează faptul că nu aveți nimic de purtat în timp ce vă uitați la un dulap plin de haine, dar este și mai eficient din punct de vedere spațial, în special pentru cei care locuiesc în oraș, unde nu există o cantitate covârșitoare de spațiu de depozitare.

Umpleți-vă coșul online cu stiluri clasice, cum ar fi un sacou bine croit sau acea pereche de blugi de damă care merge perfect cu orice și se potrivește tuturor ocaziilor, rămânând, în același timp, șic, sezon după sezon, an după an.

Mai departe, am făcut o listă a pieselor cheie care vor forma elementele de bază ale garderobei funcționale.

Tricoul alb

Găsirea acelui tricou alb perfect poate fi o căutare care se extinde pe tot parcursul vieții – dar când o veți face în cele din urmă, va juca un rol vital și atemporal în garderoba dvs. Un tricou este o soluție ușoară pentru orice necazuri sartoriale, indiferent dacă vă îndreptați spre sala de ședințe sau spre plajă. Trebuie să fie opac, să aibă acea siluetă ideală și să fie din bumbac.

Geaca de piele

O jachetă de piele este o investiție, destinată să se îmbunătățească odată cu vârsta. Acesta este o adiție cool, fără efort și plină de atitudine la garderoba dvs. Este o piesă destinată pentru orice anotimp, orice ținută și orice ocazie.

Pantalonii

Atât pentru muncă cât și pentru joacă, nouă din zece dăți ținuta dvs. începe cu un pantalon clasic negru sau bleumarin. Indiferent dacă îi îmbrăcați cu un sacou elegant, cu un tricou alb pentru o ținută simplă dar aranjată sau alături de un top elegant pentru o seară în oraș, pantalonii sunt cameleonul sartorial suprem.

Cămașa

Când vine vorba de îmbrăcămintea de birou, este o lupta zilnică reală. Indiferent de mediul dvs. de muncă, dacă este casual sau conservator, există un articol care promite eleganță instantanee și rafinament, indiferent cu ce este asociat – umila cămașă.

Blugii

Nu este ușor să găsiți acea pereche perfecta de blugi de damă care se potrivesc oricărei siluete. Poate dura luni sau chiar ani întregi, dar când o faceți în cele din urmă, este o victorie incontestabilă. Cu talia înaltă sau joasă, skinny sau largi, negri, albaștri sau albi – există tipuri nesfârșite de blugi din care să alegeți.

Impermeabilul

Oricare ar fi anotimpul, noi femeile știm că trebuie să avem întotdeauna la îndemână un impermeabil. Chiar și în plină vară, dușurile sporadice sunt întotdeauna o amenințare asupra coafurii și ținutei noastre. Totuși, asta nu înseamnă că îmbrăcămintea pe vreme umedă trebuie să sacrifice stilul. Investiți într-un impermeabil elegant, pentru a vă proteja de elemente.

Sacoul

Adăugând un sacou la orice ținută – rochie, fustă, blugi sau pantaloni de costum – veți adăuga o eleganță instantanee look-ului dumneavoastră. Indiferent dacă îl preferați supradimensionat, colorat sau clasic, toate garderobele trebuie să includă un sacou de încredere în arsenalul lor.

Rochia pentru toate ocaziile

Cu toate avem nevoie de acea rochie pe care, atunci când toate celelalte eșuează, o putem îmbrăca și ieși pe ușă, fie că e vorba de un model cu imprimeu floral sau un LBD.

Cele 8 articole de îmbrăcăminte pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă în garderobă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava