Concert pascal
MOPAN Suceava

Ne aflăm deja în cea mai rece lună de toamnă, iar preocuparea pentru vestimentație adecvată este la fel de mare atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. În ceea ce privește încălțămintea masculină, diferite modele de ghete de barbati sunt ideale pentru vremea capricioasă. În primul rând, acestea trebuie să fie din materiale impermeabile, antitermice, eventual căptușite cu stofă din lână. Astfel, poate fi evitată pătrunderea umezelii și a frigului, menținându-se astfel confortul picioarelor. Talpa este ideal să fie groasă, cu suprafață aderentă și suficient de flexibilă pentru a nu obosi laba piciorului în timpul mersului. Dacă ai nevoie de o pereche de ghete pentru toamnă, iată câteva modele foarte populare în acest sezon. Ceea ce trebuie să reții este faptul că modelele clasice de ghete de barbati au fost reinterpretate, anul acesta, în variante mult mai practice pentru orice situație vestimentară.

Ghete Chukka

Acele ghete Chukka din piele naturală ultra tăbăcită, fină sau din piele întoarsă, cu croială suplă și talpă subțire, au fost înlocuite cu noi modele cu aspect masiv, din piele mai groasă sau piele nabuc, potrivite atât pentru mediul urban, cât și pentru trekking.

Acestea sunt create cu tehnologie care elimină disconfortul termic și pe cel de mișcare și au, în același timp, un design atrăgător, pentru a putea fi integrate ușor în ținutele de stradă. Așadar, le poți purta în ținute de oraș cu jeans de culoare închisă, un pulover pe gât, din lână groasă și o jachetă din piele, stil aviator. Dar le poți lua și în drumeție, pe munte, dacă ești genul aventurier. Ai grijă, însă, la echipament. Pe o astfel de vreme rece și imprevizibilă ai nevoie de îmbrăcăminte care reține căldura și nu lasă ploaia să pătrundă.

Ghete Chelsea

Pentru ținutele bărbătești mai elegante, ghetele Chelsea au fost mereu favorite. Acestea au aspect suplu, talpa subțire, urmează linia labei piciorului până la gleznă și, foarte important, nu au șireturi. Pentru 2021, și acest model a fost reinventat prin tălpi semi-masive și un look ceva mai robust. Însă aceste transformări nu i-au știrbit eleganța. Botinele Chelsea pot fi, în continuare, integrate în ținutele smart casual de stradă și în cele pentru birou. Le poți purta la pantaloni chino din stofă de lână, pulover și palton de lungime medie. Pentru a da un aer cool ținutei, poți miza pe diferite modele de caciuli de barbati sau fulare.

Bocancii nabuc

Foarte populari printre bărbați, la toate categoriile de vârstă, de la 2 la 60 de ani, bocancii din piele nabuc au fost promovați de un brand american de încălțăminte care a introdus, treptat, tehnologie performantă în acest model de gheată. Pentru că sunt extrem de practici, confortabili și foarte cool, acești bocanci nu și-au schimbat forma sau accesoriile, însă și-au lărgit gama cromatică. Dacă înainte îi găseam doar în varianta clasică de muștar, acum ai la dispoziție și modele în culori tari precum roșu, verde, indigo, dar și variante neutre de negru, maro sau gri. Alege modelul potrivit, în funcție de stilul tău vestimentar, și bucură-te de toamnă în deplin confort.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava