Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Moara, Eduard Dziminschi, a anunțat că pe mai multe drumuri din comună au început lucrările de pregătire pentru asfaltare. Eduard Dziminschi a precizat că patru kilometri de drumuri vor fi modernizați printr-un proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții, iar în momentul de față se lucrează la pregătirea terasamentelor. „Am început lucrările pe mai multe drumuri care vor fi asfaltate, pe str. Stațiunii, str. Humorului și str. Universității. Acum se pune piatra concasată iar când vremea va permite vom începe asfaltarea”, a spus Dziminschi, care a precizat că toate tronsoanele de drumuri care vor fi asfaltate sunt în zone în care s-au construit foarte multe case.

Primarul din Moara a arătat că în momentul de față nu mai puțin de 80% din drumurile din comună sunt modernizate. El a adăugat că în perioada următoare va fi organizată licitația pentru modernizarea a încă șapte kilometri de drumuri din satul Moara Carp și și-a exprimat speranța că lucrările vor începe anul acesta.

Pe de altă parte, Eduard Dziminschi a spus că în momentul de față se lucrează pentru înlocuirea conductelor de alimentare cu apă potabilă a populației pe o lungime de 20 de kilometri. El a arătat toate conductele noi vor fi montate prin forare, astfel încât nu vor mai fi făcute săpături pentru aceste lucrări. Primarul din Moara a mai precizat că în scurt timp vor fi finalizate lucrările la căminul cultural din Moara și va fi făcută recepția la noul dispensar medical din comună.

Eduard Dziminschi a mai declarat că printre investițiile care urmează să fie făcute în comună se numără construcția unei creșe în satul Frumoasa, precum și montarea de camere de supraveghere în toată comuna pentru creșterea siguranței cetățenilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava