MOPAN Suceava

81 de profesori, profesori metodişti, directori, directori adjuncţi, inspectori care doresc să ocupe funcţii de conducere în învăţământul preuniversitar sucevean şi-au depus portofoliile, 7 noiembrie fiind ultima zi în care puteau face acest lucru. Cei 81 s-au înscris online la cea de-a doua selecţie din acest an în vederea constituirii Corpului Naţional al Experţilor în Management Educaţional. Este vorba despre 64 de profesori, 13 directori, doi directori adjuncţi, un inspector şcolar de specialitate şi un şef de catedră. După înscriere candidaţii au depus la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava portofoliul cu documentele prevăzute în metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional. Afişarea rezultatellor acestor evaluări, în ordinea descrescătoare a punctajelor, se face astăzi. În perioada 11-15 noiembrie se pot depune contestațiile la IŞJ, urmând ca la data de 19 noiembrie să se afişeze rezultatele finale ale evaluării portofoliilor depuse la concursul de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional, sesiunea 2013, seria a II-a.
În urma finalizării a patru etape de selecţie, 642 de cadre didactice din judeţ fac parte din Corpul Naţional al Experţilor în Management Educaţional.
La nivel naţional, pentru etapa în curs, s-au înscris 2.243 de candidaţi, cei mai mulţi în Olt, Maramureş, Bucureşti, Dolj şi Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava