MOPAN Suceava

În perioada 05.07.2019 – 07.07.2019, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu subunităţile teritoriale din cadrul IPJ Suceava, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, în cadrul căreia au fost testați cu aparatul etilotest 271 de conducători auto, fiind constatate 15 infracțiuni, din care 8 fapte de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului/refuz recoltare probe și 7 fapte de altă natură și au fost aplicate 97 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 32.535 lei. Polițiștii au mai reținut 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, luni, 8 iulie, în jurul orei 02:15, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Calea Cernăuți, pe raza orşului Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto, la observarea echipajului de poliție, a virat brusc stânga, oprind în parcarea unei societăți comerciale de pe strada Calea Cernăuți.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 ani din oraşul Vicovu de Sus. Fiind într-o stare vădită de ebrietate, acesta a refuzat să prezinte documentele personale și ale autoturismului și nu a respectat indicațiile polițistului rutier de a coborî din autoturism, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestuia și conducerea sa la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava