• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O femeie care stătea în mijlocul Drumului Naţional 2, la Cumpărătura, a fost accidentată mortal de o maşină. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei, accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:50. În timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în localitatea Cumpărătura, un bărbat de 30 de ani, din județul Maramureş, a surprins și accidentat mortal o femeie aflată pe partea carosabilă în poziţia şezut.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei decedate, ca fiind o femeie de 40 de ani, din județul Mehedinţi, care locuia fără forme legale în comuna Buneşti. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și soluționarea procedurală a cauzei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

A accidentat mortal o femeie care stătea în mijlocul DN 2, la Cumpărătura, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava