MOPAN Suceava

CSU Suceava a revin în Liga Națională de handbal masculin după un an de pauză. Ca şi anul trecut, primul eşalon valoric va avea 14 echipe, din care patru ce vin din Divizia A, două promovate direct, CSM Făgăraş şi HC Dobrogea Sud Constanţa, dar şi două ce au fost invitate de federaţie, CS Universitar din Suceava şi CSM Satu Mare, după retragerea celor de la HCM Baia Mare şi Energia Târgu Jiu.

Sorţii au făcut ca-n prima etapă echipa pregătită de Adrian Chiruţ să debuteze în faţa propriilor suporteri, pe 31 august, cu o partidă mai accesibilă, în compania unui adversar ce a promovat în această vară, CSM Făgăraş, formaţie ce a câştigat seria vest a Diviziei A.

„Este bine că în prima etapă vom juca în fața propriilor suporteri cu o echipă nou promovată și sper să debutăm cu dreptul. Va fi un campionat dificil şi îmi doresc să tratăm toate meciurile cu maximă seriozitate şi concentrare.

Pot spune că avem o echipă competitivă pentru Liga Naţională, dar mai avem mult de muncă, mai ales la omogenizarea echipei. Apărarea echipei va fi punctual nostru forte și îmi doresc să ajungem la jocul de odinioară al Sucevei. Important este să nu avem accidentări şi să putem alinia la fiecare meci cea mai bună formulă şi cei mai în formă jucători, pentru a ne îndeplini obiectivul, şi anume menţinerea în prima ligă”, a explicat antrenorul Adrian Chiruţ.

Miercuri, 31 august, este programat să înceapă noul sezon în Liga Naţională, turul campionatului urmând să se termine pe 23 noiembrie. La o săptămână şi jumătate va începe şi returul campionatului, pe 3 decembrie, sezonul regulat urmând să se termine pe 1 aprilie 2017. CSU Suceava va începe turul de campionat pe teren propriu, cu CSM Făgăraş, iar la o săptămâna va avea şi prima deplasare, la HC Adrian Petrea Reşiţa. În etapa a III-a şi a IV-a, sucevenii vor avea două meciuri pe teren propriu, cu Odorhei şi Constanţa.

Programul primei echipei de handball CSU Suceava în turul sezonului competițional 2016-2017:

31 august: CSU Suceava – CSM Făgăraș
7 septembrie: HC Adrian Petrea Reşiţa – CSU Suceava
14 septembrie: CSU Suceava – HC Odorhei
17 septembrie: CSU Suceava – HC Dobrogea Sud Constnaţa
24 septembrie: Dunărea Călăraşi – CSU Suceava
1 octombrie: CSU Suceava – HC Vaslui
5 octombrie: Dinamo Bucureşti – CSU Suceava
12 octombrie: CSU Suceava – CSM Focşani
22 octombrie: Steaua Bucureşti – CSU Suceava
26 octombrie: CSU Suceava – CSM Satu Mare
12 noiembrie: Potaissa Turda – CSU Suceava
16 noiembrie: CSU Suceava – CSM Bucureşti
23 noiembrie: Poli Timişoara – CSU Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava