MOPAN Suceava

Două persoane au fost rănite după o depășire imprudentă în urma căreia mașina în care se aflau a fost acoșată de o autoutilitară. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, pe DN 2E, în afara localității Berchișești. La volanul mașinii se afla o femeie de 34 de ani, din orașul Gura Humorului, care s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unui autovehicul care circula în faţă sa, fără să se asigure corespunzător. În acel moment a fost acroşată de o autoutilitară cu semiremorcă condusă de un tânăr de 26 de ani, din județul Prahova, care era deja în depăşire.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 34 de ani a fost proiectat în şanţ.  Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 29 de ani, din orașul Gura Humorului și a unei femei de 34 de ani, din orașul Frasin, pasagere în autoturismul condus neregulamentar.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava