Concert pascal
MOPAN Suceava

O şoferiţă a ajuns cu maşina în peretele unui imobil din Câmpulung Moldovenesc după ce a efectuat o depăşire neregulamentară. Accidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 21:40, pe str. Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc. În momentul în care a ajuns cu maşina în apropierea intersecției cu strada Pietrele Doamnei, o femeie de 34 de ani, din comuna Șcheia, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară a autoturismului condus de o tânără de 25 de ani, din comuna Pojorâta. Aceasta circula în aceeași direcție de mers iar la un moment dat a schimbat direcția de mers către stânga, fără să se asigure corespunzător. Cele două autoturisme au intrat în coliziune laterală, iar în urma impactului, maşina condusă de femeia de 34 de ani a ricoșat în peretele unui imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 34 de ani și a unei femei de 61 de ani, din comuna Șcheia, pasageră în autoturismul condus de aceasta, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava