Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Municipiului  Suceava a fost sesizată, sâmbătă seara, de către o femeie de 29 ani din comuna Moara, despre faptul că soțul său a agresat-o.

Astfel, în seara respectivă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri mai vechi, soțul femeii, un bărbat de 29 ani, a agresat-o fizic și verbal pe soția sa, lovind-o cu palma peste față. Cei doi au fost invitaţi la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru întocmirea documentelor legale. Poliţiştii au întocmit un formular de evaluare a riscului în urma căruia a reieșit faptul că există risc iminent, însă partea vătămată a declarat faptul că se opune emiterii unui ordin de protecție provizoriu, semnând în acest sens.

Femeia nu a formulat plângere împotriva soțului său pentru agresiune, fiind întocmit proces-verbal de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”, cercetările fiind continuate din oficiu de către lucrătorii B.O.P. – Compartimentul Proximitate.

Persoanei agresate i s-a înmânat o cerere pentru emiterea ordinului de protecție în cazul în care dorește să se adreseze instanței de judecată.

Întrucât bărbatul era necooperant și polițiștii au identificat un risc sporit în eea ce privește comportamentul său, față de agresor s-a luat măsura internării la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava