Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața a dezvăluit, de asemenea, un single nou-nouț: ´Infinity´, scrie contactmusic.com.

Mariah Carey a arătat uimitor ca întotdeauna la deschiderea rezidenței sale, extrem de anticipată, cu numărul 18, din Las Vegas, iar începutul a inclus o mulțumire către toți fanii ei credincioși, care au venit la Caesar’s Palace cu sutele pentru a sărbători sosirea ei.

Lansând noul single ´Infinity´ pe 27 aprilie, Carey a profitat de ocazie și a înnebunit fanii din Las Vegas cu un mic memento că va ajunge la Caesar’s Palace Resort and Casino în doar o săptămână pentru o serie de show-uri de 9 zile, înainte de a se reîntoarce în iulie pentru alte 9 spectacole.

˝Așa, a apărut, ´Infinity´!˝ a spus ea mulțimii, purtând a rochie nude foarte îndrăzneață, împodobită, care era mulată pe faimoase ei forme. ˝Vreau doar să spun că nu aș fi ajuns nicăieri fără fanii mei și niciodată nu voi uita asta, niciodată, niciodată. Către toți din Las Vegas: a apărut o nouă fată în oraș, mă veți vedea plimbându-mă pe aici și petrecându-mi timpul cu voi, ori de câte ori pot!˝

Artista își va dezvălui cea mai recentă compilație Greatest Hits intitulată ´#1 to Infinity´ mai târziu în această primăvară, la un an distanță de la lansarea albumului Def Jam ´Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse´. Noua colecție este o continuare a primei sale lansări din anul 1998 a discului premiat cu platină ´#1’s´ și prezintă o mulțime de cover-uri incredibile, mai notează sursa citată.

Deși a avut parte de o luptă în viața personală în ultimul an, viața ei profesională este mai bună ca niciodată având în vedere că se pregătește să câștige și mai multe milioane de pe urma acestei mine de aur de la Las Vegas.

Bilete spectacolului au prețuri cuprinse între 55 și 250 dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava