Sâmbătă noapte în timp ce acționa pe DJ 176 din comuna Moldovița, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție pe o distanță de aproximativ 800 de metri, când, din cauza vitezei excesive de deplasare și a carosabilului acoperit cu zăpadă și gheață, într-o curbă la dreapta, autovehiculul urmărit a derapat și a căzut în albia unui pârâu.

La volanul autoturismului, polițiștii l-au  identificat pe un localnic de 37 de ani, iar ca pasager un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 37 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, acesta recunoscând faptul că a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava