Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat de 33 de ani din comuna Fundu Moldovei s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan, a circulat cu o viteză peste limita legală iar în momentul în care polițiștii au încercat să-l oprească a fugit de aceștia. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când un echipaj al poliţiei rutiere din cadrul  Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, cu o viteză peste limita legală.
Șoferul nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, motiv pentru care polițiștii l-au urmărit pe o distanță de circa 10 kilometri. În timpul urmăririi, șoferul a circulat cu viteza de 166 km/h, iar în momentul când acesta a ajuns pe DN 17 din comuna  Pojorâta, în zona unei stații peco, a fost blocat și oprit în trafic.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 33 ani din comuna Fundu Moldovei, care a fost testat cu aparatul alcooltest stabilindu-se că avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,70 mg/l.
Celui în cauză i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava