Concert pascal
MOPAN Suceava

Un biciclist din Suceava a fost rănit de o autoutilitară în timp ce se deplasa pe o stradă din comuna Moara, șoferul vinovat fugind de la locul faptei. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, vineri seara, în jurul orei 19.35, un bărbat, de 42 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoutilitara, pe strada Universității, din comuna Moara, a acroșat cu partea laterală dreapta un sucevean de 37 ani, care se deplasa cu bicicleta în aceiași direcție, suferind leziuni ușoare.
Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar din verificările efectuate la locuința pe care o deține în localitatea Moara cât și la domiciliul părinților acesta nu a fost identificat. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava