• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Avaria de la Magistrala de gaz Suceava-Rădăuți a fost remediată, conducta de gaz fiind reparată și încărcată cu gaz natural, în regim normal, iar consumatorii alimentați încă din data de 3 iulie, a anunțat Prefectura Suceava printr-un comunicat de presă. ”Conform informațiilor transmise de Transgaz, în după amiaza zilei de marți, 3 iulie, au fost finalizate sudurile de reîntregire a țevii, iar conducta a început să fie încărcată cu gaz natural, în regim normal. Au fost alimentați consumatorii casnici, industriali și instituțiile publice.

Pentru a se putea efectua reparația conductei fisurate din cauza viiturii, cursul de apă subtraversat de conductă a fost deviat, iar conducta a fost ridicată pe un dig construit de-a lungul ei.

A fost decupat apoi tronsonul defect și înlocuit cu țeavă nouă, pe o lungime de 12 m. Conducta reparată a fost lansată în apă, fiind puse în funcțiune, la întreaga capacitate, SRM Egger și SRM Rădăuți”, se spune în comunicatul Prefecturii.

Pentru punerea în siguranță a conductei Suceava-Rădăuți și a preîntâmpina producerea unor avarii, se vor realiza alte lucrări. Va fi executat un foraj orizontal dirijat pe 300 de metri, pe sub râul Suceava, prin tunelul de foraj va fi trasă o conductă nouă, care va fi cuplată la conducta existentă, iar conducta veche din apă va fi scoasă din funcțiune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava