• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În cursul zilei de vineri, în jurul orei 13:15, Poliţia Suceava a fost sesizată de un tânăr de 24 ani, cu dublă cetăţenie, moldoveană și română, cu privire la faptul că, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției şi s-a izbit de un autoturism parcat în zonă. După impact, atât şoferul cât şi pasagerul au părăsit locul evenimentului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui tânăr de 23 de ani, cetăţean moldovean, pasager în autoturism, care a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava