Concert pascal
MOPAN Suceava

A început evaluarea psihosomatică pentru clasa pregătitoare. În județul Suceava, acesta se face în 8 centre, pînă pe 20 martie. La evaluare sunt așteptați preşcolarii care împlinesc şase ani după 1 septembrie 2020 şi doresc înscrierea în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2020-2021.

Potrivit Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava, evaluarea psihosomatică a copiilor se realizează în prezenţa părintelui sau tutorelui legal care îl însoţeşte, iar cererile prin care părinţii solicită evaluarea psihosomatică a copiilor vor fi furnizate către psihologii examinatori şi vor fi completate în ziua evaluării. Programările în vederea evaluării se fac telefonic, la responsabilul de centru de evaluare sau de zonă, de luni până vineri, în intervalul orar 9,00-16,00, iar evaluările se desfăşoară în centre, între orele 10,00-18,00. Rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice va fi comunicat în scris, în ziua evaluării, prin eliberarea unei recomandări. Părinţii sau tutorii care însoţesc copiii la evaluarea psihosomatică trebuie să prezinte o copie după certificatul de naştere al copilului, precum şi o adeverinţă eliberată de medicul de familie cu specificaţia “clinic sănătos” sau “apt pentru şcoală”. Evaluarea dezvoltării psihosomatice a preşcolarilor care împlinesc 6 ani după 1 septembrie 2020 şi doresc să se înscrie în clasa pregătitoare are loc în opt centre organizate la sediul CJRAE şi la Liceul cu Program Sportiv Suceava, la GPP” Micul Prinţ” din Rădăuţi, la GPP nr.1 “Pinocchio” Fălticeni, la GPP “Căsuţa piticilor” din Gura Humorului, la Şcoala Gimnazială “Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, la Liceul Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei şi la Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” din Vicovu de Sus. Pe site-ul ISJ Suceava a fost publicată lista unităţilor de învăţământ arondate celor 8 centre de evaluare psihosomatică stabilite de CJRAE.

Pentru anul şcolar 2020-2021 sunt prevăzute în total 355,72 de clase pregătitoare cu 7119 elevi. Toate informațiile privind clasa pregătitoare sunt publicate pe portalurile ISJ Suceava şi ale unităţilor de învăţământ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava