Concert pascal
MOPAN Suceava

Atmosfera de sărbătoare continuă la Iulius Mall pentru că Winter Sale vine cu reduceri de până la 70% la produse din categoriile fashion, beauty, articole sport, articole pentru copii sau food. Fii pregătit să te bucuri de oferte și reduceri semnificative la o varietate de produse ale brandurilor tale preferate!

Winter Sale nu este doar despre shopping accesibil, ci și despre bucuria de a ,,prelungi” perioada festivă, relaxându-te și luând parte la activități care îți vor face plăcere. Iulius Mall a pregătit o experiență de cumpărături care să îți împlinească dorințele și îți aduce articolele preferate la prețuri reduse semnificativ, dar și momente pline de entuziasm.

Explorează universul cumpărăturilor, optând pentru selecția diversificată de produse reduse cu până la 70% din categoriile îmbrăcăminte și încălțăminte. Branduri cum sunt Terranova, LC Waikiki, Bershka, C&A, Colin’s, CCC, H&M, Deichmann, Bigotti, Janice sau Jaquisse oferă articole versatile și sugestii de ținute inspirate de trendurile internaționale. Salamander, Hervis Sports, Intersport, Sizeer, Sport Vision completează catalogul de reduceri cu propuneri stilistice. Descoperă cele mai noi tendințe în materie de make-up, alegând palete de machiaj, rujuri, fonduri de ten sau farduri de obraz cu aspect matifiat sau strălucitor de la Douglas, Cupio sau the Makeup Shop, pentru că vei găsi reduceri de până la 60%!

Oferă-i cadouri celui mic de la KidAchy sau Noriel și îmbogățește-i universul copilăriei cu Hopa Hopa! Reduceri mai găsești și la Secom, Ojuvi sau Ray Protect.

După sesiuni vesele la cumpărături, cei mici și cei mari deopotrivă se pot bucura de promoții la mese delicioase la Mado.

Consultă catalogul online cu reduceri și bucură-te de Winter Sale!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava