PNL
PSD
PMP

Sâmbătă, 11 iulie, a fost sesizat la 112 despre faptul că pe strada Pictor Dimitrie Hîrlescu, din Fălticeni, s-a produs un accident rutier, în urma căruia autoturismul implicat în accident a părăsit locul accidentului.
Din cercetări s-a stabilit că la 11.07.2020, ora 10:30, un bărbat de 64 ani din Fălticeni, se deplasa pe lângă bicicletă pe str. Pictor Dimitrie Hîrlescu, iar un autoturism care se afla oprit la intersecția cu str. Ion Creangă a efectuat o manevră de mers înapoi intrând în coliziune ușoară cu bicicleta.
În urma evenimentului, bărbatul de 64 de ani s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
Biciclistul s-a deplasat la domiciliul său, iar în jurul orei 11.14 a apelat serviciul 112 unde a sesizat evenimentul.
Bărbatul de 64 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, fără să rămână internat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00, alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate, s-a luat legătura telefonic cu proprietarul autoturismului, care s-a prezentat la sediul poliției în jurul orei 12.20. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că în momentul producerii accidentului a fost condus de un bărbat de 56 ani, din Fălticeni.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00, alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Angelica Fador - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava