Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casa ei din Florida. Interpreta din filmele „Fame” şi „Flashdance” avea 63 de ani, notează contactmusic.com. Cauza decesului nu este deocamdată cunoscută.

„Cu profundă tristețe, în numele familiei ei, anunț trecerea în neființă a Irenei Cara. Actrița, cântăreața, compozitoarea și producătorea câștigătoare a premiului Oscar a murit în casa ei din Florida. Momentan nu se cunoaște cauza morții și va fi anunțată când vor fi disponibile informații. Familia lui Irene cere intimitate în aceste momente grele și dureroase. A fost un suflet frumos și va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră prin muzica și filmele ei. Serviciile funerare și o comemorare pentru fanii ei vor fi planificate la o dată viitoare”, a transmis agenta artistei, Judith Moose.

Irene Cara a devenit celebră în 1980, cu pelicula „Fame”, în care a jucat rolul unei eleve la un liceu de artă din New York. Regretata artistă a cântat melodia care a dat titlul filmului, premiat cu Oscar pentru cea mai bună muzică. Totodată, în 1983, Cara a fost co-autoare a piesei „Flashdance… What a feeling”, din filmul „Flashdance”. Actriţa Jennifer Beals a interpretat o coregrafie memorabilă pe acea melodie. Piesa, compusă de Giorgio Moroder şi cântată de Irene Cara, a fost la rândul ei premiată cu Oscar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava