MOPAN Suceava

Investitorul miliardar Charlie Munger, partenerul de afaceri de lungă durată al lui Warren Buffett, a murit la vârsta de 99 de ani într-un spital din California, conform informațiilor furnizate de CNN.

Munger, cunoscut și pentru poziția de vicepreședinte la Berkshire Hathaway, a trecut „pașnic” în neființă, așa cum a comunicat firma de investiții într-un comunicat de presă. Cauza exactă a decesului nu a fost specificată, potrivit click.ro.

În urma pierderii sale, comunitatea de pe Wall Street a exprimat regretul pentru dispariția lui Munger și pentru contribuția sa notabilă la Berkshire Hathaway. Warren Buffett, CEO-ul companiei, a subliniat: „Berkshire Hathaway nu ar fi ajuns la statutul actual fără inspirația, înțelepciunea și implicarea lui Charlie.” Mohamed El-Erian, consilierul economic șef al Allianz, a adăugat: Impactul său a fost mult mai amplu decât sfera investițiilor. Oamenii îl descopereau pentru a învăța cum să câștige bani, dar obțineau mult mai mult decât atât.”

Cu o avere estimată la 2,7 miliarde de dolari conform Forbes, Munger a continuat să comenteze piețele globale chiar și cu câteva săptămâni înainte de decesul său.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/a-murit-controversatul-miliardar-charlie-munger-2320240.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava