Rihanna, în vârstă de 31 de ani, este cunoscută nu doar pentru pentru hit-urile muzicale pe care le lansează, cât şi pentru imperiul cosmetic pe care îl administrează cât se poate de bine. În plus cochetează şi cu industria cinematografică şi a jucat în filme alături de Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway şi Cate Blanchett. Rihanna a acordat un interviu unei publicaţi de peste Ocean în care a vorbit despre cum reuşeşte să menţină un echilibru între viaţa profesioanlă atât de plină şi cea personală, notează click.ro.

În timpul interviului realizat de Sarah Ferguson Rihanna a fost nevoită să răspundă la întrebări mai mult sau mai puţin incomode, însă cea care a discutat cu artista şi-a concentrat atenţia asupra relaţiei pe care Rihanna o are cu Hassan Jameel, moştenitorul unui imperiu în valoare de 2 miliarde de dolari. Rihanna a mărturisit că este îndrăgostită de acesta, dar că nu se gândeşte la căsătorie căci „oamenii fac planuri, iar Dumnezeu le distruge”, relatează dailymail.co.uk. Pe de altă parte cântăreaţa a dezvăluit că îşi doreşte să fie mamă „mai mult decât orice pe lume”, mai scrie aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/motivul-bizar-pentru-care-rihanna-refuza-sa-se-casatoreasca-cu-iubitul-miliardar

Motivul bizar pentru care Rihanna refuză să se căsătorească cu iubitul miliardar, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava