Concert pascal
MOPAN Suceava

Paul Sorvino, legendarul actor din filmul ‘Goodfellas’ și din serialul ‘Lege și Ordine’, s-a stins din viață, luni, la vârsta de 83 de ani, din cauze naturale, a anunţat familia artistului, informează contactmusic.com.

Informaţia a fost confirmată de soţia actorului, Dee Dee Sorvino, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Paul Sorvino, cunoscut pentru rolul gangsterului Paulie Cicero din filmul ‘Goodfellas’ (1990), regizat de Martin Scorsese, în care a jucat alături de Robert De Niro, Joe Pesci şi Ray Liotta, precum şi pentru rolul poliţistului Phil Carreta din serialul TV ‘Law & Order’ din anii ’90, a jucat în numeroase producţii de film, teatru şi televiziune timp de peste 50 de ani. El a murit la Mayo Clinic din Jacksonville, Florida, din cauze naturale, a dezvăluit agentul său de presă.

Paul Sorvino a fost căsătorit de trei ori şi a avut trei copii, unul dintre aceştia fiind Mira Sorvino, recompensată în 1996 cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar datorită interpretării sale din ‘Mighty Aphrodite’, un film în regia lui Woody Allen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava