Concert pascal
MOPAN Suceava

Cinci persoane au fost rănite după ce două maşini s-au lovit pe DN 17. Vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 28 de ani, din comuna Siminicea, care vineri seara se deplasa cu maşina pe DN 17, dinspre Păltinoasa spre Suceava, iar datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum umed şi în curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către un bărbat de 47 ani din Suceava, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 47 de ani, vătămarea uşoară a altor trei pasageri din mașina acestuia, cu vârste cuprinse între 14 şi 45 de ani, precum şi rănirea şoferului de 28 de ani.

Datorită leziunilor suferite, conducătorul auto de 28 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava. Conducătorul auto de 47 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Accident cu cinci răniţi după coliziunea a două maşini pe DN 17, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava