• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un accident grav a avut loc astăzi în pasul Tihuța, după ce o mașină a ieșit de pe drum și a căzut într-o râpă de aproape 30 de metri. Echipele de intervenție ajunse la fața locului au reușit să-l scoată pe șofer din mașina avariată, iar din fericire, după ce a fost evaluat, bărbatul nu a vrut să meargă la spital pentru că nu prezenta răni.


Accidentul a avut loc Pasul Tihuţa, la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud. La fața locului au ajuns Garda de Intervenţie Prundu – Bârgăului, cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, precum și un echipaj de descarcerare de la Punctul de Lucru Poiana Stampei din cadrul ISU „Bucovina” Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava