Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri pe drumul comunal 81B care duce către Mănăstirea Piatra Tăieturii din comuna Panaci, a avut loc un grav accident rutier, lăsând în urmă o victimă rănită. Incidentul nefericit s-a produs din cauza condițiilor meteo dificile, caracterizate de un strat gros de zăpadă și gheață la nivelul solului.

Potrivit martorilor oculari, un autoturism înmatriculat în Constanța a pierdut controlul pe porțiunea de drum afectată de zăpadă și gheață, la volan aflându-se o femeie în jur de 50 de ani. Din nefericire, în urma pierderii controlului, mașina a ieșit de pe carosabil, iar șoferița, probabil speriată, a sărit din vehicul, suferind răni grave.

La fața locului au intervenit prompt echipele de intervenție, inclusiv pompierii, poliția și ambulanța. Cu toate acestea, condițiile dificile au pus la încercare echipajele de salvare, iar ambulanța care a ajuns inițial la locul accidentului a suferit avarii minore. Din fericire, victima a fost preluată rapid de către o altă ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

Este important de subliniat că stratul de zăpadă și gheață de până la 30 de centimetri a creat condiții extrem de periculoase pe acest traseu, iar șoferii sunt îndemnați să circule cu maximă precauție și să adapteze viteza în funcție de condițiile de drum.

În concluzie, acest accident nefericit reamintește importanța respectării regulilor de circulație în condiții meteo dificile și necesitatea unei atenții sporite din partea tuturor participanților la trafic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava