Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că instituția pe care o conduce continuă să acorde prioritate susținerii dezvoltării Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.  În vederea îmbunătățirii serviciilor medicale oferite, a spus Flutur, se propune extinderea și modernizarea infrastructurii spitalului. Planul include extinderea unității de primiri urgențe, crearea unei săli de operație pentru cazurile de politraume, și reorganizarea spațiilor pentru a eficientiza fluxul de pacienți. De asemenea, ne propunem să modernizăm secția de terapie intensivă și să creăm noi spații pentru servicii precum radiologie digitală, laborator, dializă și scintigrafie.

”Obiectivul nostru este de a consolida capacitatea de răspuns a spitalului în fața situațiilor de urgență și de a îmbunătăți calitatea asistenței medicale pentru comunitatea noastră. Pentru realizarea acestui proiect, estimăm că sunt necesare fonduri în valoare totală de 69.891.663,08 lei, inclusiv TVA, din care costurile de construcție și materialele reprezintă 33.069.086,52 lei. Echipamentele și dotările necesare sunt estimate la 22.783.686,45 lei, inclusiv TVA. Durata estimată pentru finalizarea lucrărilor este de 24 de luni, conform graficului stabilit. Această investiție va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii medicale a spitalului nostru și va sprijini eforturile noastre de a oferi servicii de sănătate de înaltă calitate comunității noastre”, a explicat Flutur.

Noi investiții la Spitalul Clinic Județean Suceava în valoare de aproape 70 de milioane de lei. Flutur: ”Obiectivul nostru este de a consolida capacitatea de răspuns a spitalului în fața situațiilor de urgență și de a îmbunătăți calitatea asistenței medicale”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava