Vineri seară în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea unui restaurant din municipiul Fălticeni, pe fondul unui conflict spontan cu mai mulți tineri din fața localului, un tânăr de 20 de ani din comuna Hârtop a efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure, ocazie cu care, a acroșat cu oglinda retrovizoare și cu o roată, un bărbat de 25 de ani din comuna Dolhești, care se afla în parcarea restaurantului, după care a părăsit locul faptei.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto s-a prezentat ulterior la locul accidentului, declarând faptul că, de frică, a plecat de la fața locului, după care, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Accident produs pe fondul unui conflict spontan între mai mulți tineri în parcarea unui restaurant din Fălticeni, 9.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava