Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a derapat cu maşina pe care o conducea şi a avariat un alt autoturism parcat pe marginea drumului. În cursul zilei de vineri, postul de poliție Șaru-Dornei a fost sesizat telefonic cu privire la comiterea unui accident de circulație pe drumul comunal Popești, pe raza satului Neagra-Șarului, din care a rezultat avarierea a două autoturisme.

Din cercetări s-a stabilit că un bărbat, de 47 ani, din comuna Șaru-Dornei, în timp ce conducea autoturismul, datorită vitezei neadaptate la condițiile de drum precum și a consumului de băuturi alcoolice, a derapat şi a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism staționat parțial pe partea carosabilă.

Având în vedere că şoferul emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava