• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un şofer în vârstă de 18 ani s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident în urma căruia au fost răniţi o femeie şi un minor. Accidentul a avut loc vineri seara, în interiorul oraşului Cajvana, la intersecţia a două drumuri judeţene. În timp ce conducea  autoturismul,  un tânăr de 18 ani din  municipiul Suceava nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,STOP” şi nu a acordat prioritate autoturismului condus regulamentar de un localnic de 45 ani, intrând în coliziune cu acesta.
În urma  impactului,  au fost răniţi uşor o femeie de 42 de ani și un minor de 12 ani, ambii din oraşul Cajvana, pasageri în autoturismul  condus de bărbatul de 45 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava