Concert pascal
MOPAN Suceava

Brandul internațional de îmbrăcăminte pentru bărbați AC&co. a ȋnregistrat, anul trecut, o creștere importantă a vânzărilor online – +350% pe Zalando și +100% pe FashionDays. Ȋn 2024, retailerul va lansa propriile shopuri online, ȋn România și Germania. Compania plănuiește să ajungă de la 19 la 25 de magazine fizice ȋn țara noastră, adică să deschidă șase noi unități, până ȋn 2025.

,,La AC&co. ne angajăm să oferim cea mai bună experiență de cumpărături clienților noștri, fie în magazin, fie online. Cumpărăturile offline le permit acestora să interacționeze fizic cu produsele noastre, ajutați de consilieri experimentați, în timp ce achizițiile online le oferă flexibilitatea de a-și comanda ținutele fără a se deplasa. Suntem încântați să ne dezvoltăm canalele de vânzări la nivel european, deoarece vedem un potențial uriaș în piața de pe continent”, declară Osman Cavusoglu, Director General al AC&co.

AC&co. își propune să devină un brand global atât ȋn mediul virtual, cât și prin rețeaua de magazine fizice. Pentru a-și atinge acest obiectiv, compania investește ȋn diversificarea și extinderea canalelor de vânzări din Europa. În prezent, produsele AC&co. sunt accesibile prin Zalando și Fashiondays în treisprezece țări europene. Vânzările pe cele două platforme au crescut cu 350%, respectiv cu 100%, în 2023 față de 2022. Pe baza acestui succes, AC&co. va lansa propriul shop online în 2024, debutând pe piețele din Germania și România.

Ȋn ceea ce privește strategia de extindere a magazinelor fizice, compania își propune să ajungă la 30 de unități în Germania și 25 ȋn România, până în 2025. Ȋn prezent, ȋn țara noastră sunt 19 locații AC&co. Ȋn Marea Britanie și Italia brandul vizează deschiderea a 10, respectiv 20 de magazine noi, în următorii doi ani.

AC&co. deține peste 350 de magazine, ȋn 16 țări. Primele unități au fost deschise în România, în 2017. Recent, au intrat pe piețele din Marea Britanie și Italia, prin inaugurarea de noi locații ȋn Londra, în septembrie 2023, și Roma și Milano, la ȋnceputul anului 2024. Compania vizează extinderea pe piața olandeză.

AC&co. mizează pe conceptul de eleganță accesibilă

AC&co. se concentrează pe tehnologie de ultimă generație și materiale de înaltă calitate, cu inspirație din moda atemporală și ținând cont de nevoile bărbatului modern. Catalogul AC&co. include piese esențiale precum tricouri, bluze și lenjerie intimă, piese clasice precum jachete, treninguri și încălțăminte, precum și articole de lux accesibile, precum smokinguri și costume. Produsele sunt realizate din materiale care resping apa și petele, sunt ușor de călcat și nu se șifonează.

Utilizarea materialelor premium și păstrarea unui preț accesibil sunt posibile datorită asocierii cu Altinyildiz Textile, compania soră a AC&co. Cu peste 70 de ani de experiență, producătorul turc este renumit pentru produsele textile de înaltă calitate. De la început, Altinyildiz Textile a asigurat calitatea materialelor prin țesere, vopsire și finisare în propria unitate. Pentru aceasta, compania a obținut prestigiosul Certificat de Calitate ISO 9001 în 1992. În plus, firma a fost acceptată în Australian Super Fine Wool Growers Association, în 1996.

Altinyildiz Textile furnizează materiale de calitate superioară unui număr mare de jucători globali din industria modei, începând cu 1997. Parteneriatul cu acest producător permite AC&co. să ofere aceeași calitate ca și alte branduri internaționale de modă masculină, dar la prețuri accesibile, spre deosebire de concurenții săi din piață.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava