Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, a fost o seară plină de strălucire pe covorul roșu de la Dolby Theatre, din Los Angeles, la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar. Pe lângă decernarea premiilor, a mai fost în centru atenției și parada ținutelor. Divele și-a pus pe ele cele mai elegante și mai frumoase rochii, atrăgând privirile tuturor, notează click.ro.

Zendaya (27 de ani) este o obișnuită a listei celor mai bine îmbrăcate vedete. Actrița din „Dune 2” americană a purtat o rochie roz cu paiete argintii, de la casa de modă Armani Privé. Ținuta cu o singură bretea i-a scos în evidență silueta fără cusur. Focoasa șatenă și-a aranjat părul în bucle lejere, amintind de coafurile pe care le purtau actrițele de la Hollywood în ani ’50. Drept accesorii, Zendaya a purtat o pereche de cercei cu diamante roz și o brățară argintie. Machiajul a fost unul discret: tuș negru la ochi și un ruj de culoare nude.

Lupita Nyong’o (41 de ani) a fost o apariție de neuitat, pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2024. Actrița de origine kenyană a optat pentru o rochie personalizată de la Armani Privé, de culoare albastru deschis, împodobită cu cristale și pene. Starul și-a completat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante, o brățară și inele din argint, de la De Beers. Rochia a adus aminte de cea purtată de ea la Premiile Oscar 2014, atunci când a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru interpretarea ei în filmul „12 ani de sclavie”, potrivit revistei People.

Margot Robbie (33 de ani) a captivat atenția tuturor, pe covorul roșu. Inițial, vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, dar ulterior s-a schimbat într-o ținută aurie și sexy, pentru a lua parte la petrecerea Vanity Fair organizată la Premiile Oscar 2024. Actrița din „Barbie” a făcut furori într-un body strălucitor de la Mugler, care face parte dintr-o colecție lansată în 1996, iar pe deasupra a purtat o pelerină asortată. Ansamblul auriu i-a evidențiat silueta tip clepsidră, cu care superba actriță se mândrește.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cele-mai-spectaculoase-tinute-de-la-premiile-oscar-2346525.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava